Stålbucklan 2015

 
Veckan rullar på och man kan väl säga att vi är inne på halvtid. Lugn vecka hittills, jobb och en timma på cykeln fick starta veckan i måndags. Tisdag erbjöd stängning, löpning, tvätt av trunk och sen handling efter hockey på hallen. Damlaget tog emot Rosvik, vinst med 3-1 blev det till hemmalaget. 

Gårdagen inleddes skoldagen med teater. Annars var det jobb till 16 och senare på kvällen var det Norrlandsderby i Riksserien mellan Luleå och MODO. 

Idag efter jobbet ska ett intervallpass brännas av innan jag kan landa hemma. Fredag tar jag helg kl.15. Ett fyspass innan det är "personalfest" med jobbet. God mat och gott sällskap ha lovats och jag tvekar inte en sekund att det kommer bli annat än kanon. För min del blir det dock inte allt för sent då jag har match på Älvåkra 14.00 på lördag. 

U16 Reg. där ÄIF tar emot Haparanda och vi kommer dessutom att köra 4-domars. Så är du intresserad av att se en match med 4-domars system på Älvåkra IP så lär du vara på plats 14.00 nu på lördag. 

Söndag ska jag blåsa en U13 match, fira tredje advent och sen tänkte jag hälsa på på fotbollsträningen. 


 
Om jag ska försöka summera helgens turnering nere i Stockholm lite kort. Det är alltid lika kul att träffa "mitt team". Både kul att döma tillsammans med även hinna ta igen lite tid på sidan av. Sen tycker jag även att själva turneringen och arrangemangen runt om var lyckat och kanske främst att finalen sändes på SVT Play. Jättekul att tjejerna får möjlighet att visa upp sig. En riktigt rolig och givande helg!

För övrigt fick jag ett väldigt roligt "uppdrag" idag. Vad det är får ni vänta tills på söndag. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: