It just keeps coming!

 

Det bara fortsätter strömma in nya roliga saker! Tyvärr kan jag inte berätta nått nu, utan ni får vänta drygt en månad. Torsdag fys står på schemat efter jobbet. Tanken är även att försöka hinna foodpreppa lite ikväll. Annars har nedräkningen till jullovet steppat upp. Fyra jobbdagar kvar innan jag är ledig till 11/1, tekniskt sett. Turnering 3-8/1 men ändå längsta ledigheten på drygt två år. Kommer bli magiskt och välbehövligt.
Jag älskar när man kan kliva upp i normal tid, träna på förmiddagen så att manet färdig innan lunch/ vid lunchtid och sen ha hela dygn kvar. Det kommer bli några timmar i stugan och jag har tänkt upp på berget en sväng för lite fotografering. Nån bastutimma och allmänt mys och ett förutom "mat/sov/träningsschema" är kalendern rätt tom vilket känns som en gudagåva.
15.45 tar jag helg imorgon och inleder helgen med klipp och färg hos Hannah. Lördag blir det Piteå för årets sista match. Fyrdomar style. Söndag ska ägnas åt ett förmiddagspass och sen ska det städas inför julveckan.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: