Canadian Women's Hockey League 2016

 
 
Förra säsongen fick jag möjligheten att åka över till Montreal för att döma två matcher i den kanadensiska ligan, Canadian Women's hockey league, eller CWHL om du så vill. 
Nu står det klart att jag även denna säsong kommer att få möjligheten att döma en av världens högst rankade, om inte den högst rankade ligan i världen. Denna gång i Toronto. Det är en enorm chans till förberedelse inför Kamloops som är två månader senare. Första veckan i februari bär det av och 6-7/2  går matcherna av stapeln. 4:E eller 5:E lyfter jag och antingen söndag kväll den 7:E alternativt den 8:E åker jag hemåt igen. En snabb visit som senast, så jag är tillbaka till slutspelet här hemma. 
 
Nu ligger dock fokuset på Nations Cup i Tyskland i början på januari.
 
Annars har veckan här hemma rullat på i vanligt tempo. Måndag blev taco måndag med mamma och Andreas. Det gäller att passa på när alla är hemma och har tid. Gårdagen var det intervaller som ruggades igenom efter stängningen. 
Idag, onsdag dagen till ära bär det av till Piteå efter träningen för att se på J20 när Kalix gästar PHC. Första matchen som jag kan se brodern i Piteå tröjan, vilket känns som att det är på tiden. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: